Hercegovačka 8, Split

Strategija razvoja poslovanja Vodovoda i kanalizacije Split za razdoblje od 2019. do 2030. godine

Javni uvid - poziv zainteresiranoj javnosti

"Strategija razvoja poslovanja Vodovoda i kanalizacije Split za razdoblje od 2019. do 2030. godine" dugoročni je, strateški važan, razvojni i planski dokument koji predstavlja temelj za daljnji razvoj infrastrukture vodoopskrbne i kanalizacijske mreže na području djelovanja VIK-a Split te unaprjeđenja i uspostavljanja održivog poslovanja, kao i učinkovite komunikacije s potrošačima s područja gradova Splita, Solina, Kaštela i Trogira, kao i općina Podstrana, Marina, Okrug, Seget, Klis, Muć, Dugopolje, Lećevica i Šolta.

U razdoblju od 17.06. do 1.09.2019. godine, Prijedlog Strategije razvoja je na javnom uvidu, a potom slijedi proces njenog usvajanja.

Uz mogućnost preuzimanja dokumenta na svoje računalo, pozivamo sve zainteresirane pravne i fizičke osobe, potrošače i korisnike naših usluga, da u nam u tom razdoblju, kroz obrazac komentiranja u nastavku, daju svoje prijedloge, sugestije, kritike i savjete kako bi zajedno doprinijeli razvoju i većoj transparentnosti poslovanja VIK-a te poboljšanju korisničkog iskustva.

Prijedloge i sugestije moguće je uputiti i putem elektronske pošte info@vik-split.hr, ili na adresu Vodovod i kanalizacija Split, Hercegovačka 8, 21 000 Split.

blog comments powered by Disqus