Hercegovačka 8, Split

UGOVOR O IZGRADNJI SEKUNDARNE KANALIZACIJSKE I VODOVODNE MREŽE NA PODRUČJU GRADA TROGIRA (A2) – UVOĐENJE U POSAO IZVOĐAČA RADOVA

UGOVOR O IZGRADNJI SEKUNDARNE KANALIZACIJSKE I VODOVODNE MREŽE NA PODRUČJU GRADA TROGIRA (A2) – UVOĐENJE U POSAO IZVOĐAČA RADOVA

U prostorima Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Split, dana 19. veljače 2021., izvršena je primopredaja dokumentacije vezano za realizaciju Ugovora o izgradnji sekundarne kanalizacijske i vodovodne mreže na području grada Trogira (A2) te je izvođač radova, Vodoprivreda Split, uveden u posao.

Podsjetimo kako je Ugovor o izgradnji sekundarne kanalizacijske i vodovodne mreže na području grada Trogira (A2) između Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Split kao investitora i Vodoprivrede Split d.o.o. kao izvođača radova, potpisan 15. siječnja 2021. godine.

Ugovoreni radovi odnose se na izgradnju dijela sekundarne kanalizacijske i vodovodne mreže na području Grada Trogira, Općine Okrug i manjeg dijela Općine Seget i Grada Kaštela te uključuju izgradnju više od 26 kilometara fekalnih kolektora, 13 kilometara vodovoda, crpne stanice CS Medena, tlačnog cjevovoda CS Balan-Rožac, podmorskog cjevovoda kopno-Čiovo, hidroforskih stanica HS Saldun i HS Mastrinka.

Predviđeno trajanje radova je 30 mjeseci, a vrijednost ugovorenih radova iznosi 139.255.914,45 s PDV-om.

Ugovor o izgradnji sekundarne kanalizacijske i vodovodne mreže na području grada Trogira (A2) dio je projekta Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Kaštela - Trogir, ukupne vrijednosti 1,43 milijarde kuna, kojega s 803 milijuna kuna sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda kroz Operativni program "Konkurentnost i kohezija" 2014. – 2020.